Her er jeg! Bøkene om meg

Her er jeg! Bøkene om meg - Linn Holm Flander, Merethe Rennemo | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Linn Holm Flander, Merethe Rennemo
DIMENSJON
3,75 MB
FILNAVN
Her er jeg! Bøkene om meg.pdf
ISBN
2790821431426

BESKRIVELSE

"Bøkene om meg "- barnebøker og album i ett!"Bøkene om meg" er en unik barnebokserie med barnets egne bilder. Hovedpersonen er altså barnet selv! Bøkene har innbydende farger og fengende vers og rim om viktige mennesker, gjenstander, gjøremål og hendelser i barnets liv. Med plass til ti bilder i hver bok får barnet favorittbøker i tillegg til album fylt av barndomsminner.Bøkene om meg er den perfekte gave!Bok 1 «Her er jeg!» - om kroppsdeleneBok 2 « Alle mine uttrykk» - om ansiktsuttrykk og følelserBok 3 «Jeg kan!» - om milepæler, utvikling og mestringBok 4 «Dagen min» - om daglige gjøremålBok 5 «Familien min» - om familiemedlemmeneBok 6 «Jeg kler på meg» - om klærBok 7 «Jeg hjelper til» - om å hjelpe tilBok 8 «Jeg leker» - om favorittlekeneBok 9 «Jeg hilser på dyrene» - om husdyreneBok 10 «Jeg besøker dyrehagen» - om ville dyrForfattere: Linn Holm Flander og Merethe Rennemo

Kanskje er det ingen som oppdager det, kanskje er det ingen av de som vet, som våger å si eller gjøre noe. Her er bøkene mine Posted by Fru Timian on 31. desember 2010 · Legg igjen en kommentar Fra jeg startet som matspaltist i lokalavisa her i Rakkestad i 2003 og frem til nå, har jeg gitt ut 7 kokebøker. Jeg har alltid så lenge jeg husker hatt et håp om å finne drømmemannen og gifte meg med han, men så langt har jeg ikke lykkes.

Han har kjent på forutinntatthet utenfor skogen, også. Det var flere som undret seg da Bjørn Gabrielsen for noen år siden gikk hardt ut mot kulturpersonligheter han mente gjorde seg til nyttige idioter for Hamas og Hizbollah på Palestinas side i Gaza-konflikten. Brillebjørn er med andre ord ikke helt min, men nok til at jeg føler meg som en av foreldrene hans, lell.

RELATERTE BØKER