Gutta i trehuset med 91 etasjer

Gutta i trehuset med 91 etasjer - Andy Griffiths | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Andy Griffiths
DIMENSJON
12,52 MB
FILNAVN
Gutta i trehuset med 91 etasjer.pdf
ISBN
9534585894990

BESKRIVELSE

Andy og Terry har bygget på med tretten nye etasjer i verdens høyeste trehus, blant annet med en livsfarlig malstrøm som fører til bunnen av havet. Den er ikke et sted for småbarn, og det er ikke resten av trehuset heller. Når gutta blir nødt til å passe på de tre barna til forleggeren Gerhard Greveneset, blir alle sammen sugd ned til havets bunn, og må bruke en gigantisk bagett-ubåt for å redde livet. Bli med på et VANNvittig eventyr med verdens verste barnevakter!

Den er ikke et sted for småbarn, og det er ikke resten av trehuset heller. Når gutta blir nødt til å passe på de tre barna til forleggeren Gerhard Gr... Kjøp Gutta i trehuset med 13 etasjer fra Cappelendamm Andy og Terry bor i et trehus.

Legg til i ønskeliste. Andy Griffiths Gutta i trehusets ... Andy og Terry har bygget på med tretten nye etasjer i verdens høyeste trehus, blant annet med en livsfarlig malstrøm som fører til bunnen av havet.

RELATERTE BØKER