Gutta i trehuset med 91 etasjer

Gutta i trehuset med 91 etasjer - Andy Griffiths | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Andy Griffiths
DIMENSJON
5,63 MB
FILNAVN
Gutta i trehuset med 91 etasjer.pdf
ISBN
8884520238458

BESKRIVELSE

Andy og Terry har bygget på med tretten nye etasjer i verdens høyeste trehus, blant annet med en livsfarlig malstrøm som fører til bunnen av havet. Den er ikke et sted for småbarn, og det er ikke resten av trehuset heller. Når gutta blir nødt til å passe på de tre barna til forleggeren Gerhard Greveneset, blir alle sammen sugd ned til havets bunn, og må bruke en gigantisk bagett-ubåt for å redde livet. Bli med på et VANNvittig eventyr med verdens verste barnevakter!

Det er verdens mest spennende trehus med 13 etasjer der de blant annet har en bowling bane, et gjennomsiktig svømmebasseng, et hemmelig underjordisk laboratorium, en marshmallowsmaskin som skyter godsaker inn i munnen ... Gutta i trehuset med 91 etasjer sitter barnevakt i en bagett . Griffiths, Andy.

... Kjøp Gutta i trehuset med 91 etasjer sitter barnevakt i en bagett fra Bokklubber To udugelige barnevakter! Bli med på et VANNvittig eventyr med verdens verste beste barmevakter - Gutta i trehuset! Gutta i trehuset - her er de igjen. Dette er den syvende boka om Andy og Terry.

RELATERTE BØKER