Fra prat til resultat

Fra prat til resultat - Gunnar Ekman | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunnar Ekman
DIMENSJON
3,10 MB
FILNAVN
Fra prat til resultat.pdf
ISBN
2655096995788

BESKRIVELSE

Forfatteren hevder at en leder må delta i den uformelle samtalen på arbeidsplassen og vinne medarbeidernes tillit. Boka gir tips om hvordan man kan oppmuntre til og være lydhør for småprat. Har litteraturliste.

... blir da å kunne sannsynliggjøre og dokumentere virkninger og effekter på samfunnet som kommer som et resultat av forskning og hvordan vi kommuniserer den. Døgnet har bare 24 timer, og arbeidsdagen er lang fra før, men husk å sette av nok tid til kalvestellet.

Forfatteren hevder at en leder må delta i den uformelle samtalen på arbeidsplassen og vinne medarbeidernes tillit. Boka gir tips om hvordan man kan oppmuntre til og være lydhør for småprat. Hatprat fra høyre til venstre.

RELATERTE BØKER