En sang til Hedda

En sang til Hedda - Annika Estassy | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Annika Estassy
DIMENSJON
6,32 MB
FILNAVN
En sang til Hedda.pdf
ISBN
7117136416409

BESKRIVELSE

«Det er sårt, men også veldig håpefullt. Underholdning som berører.»TaraDet er mindre enn to uker til jul da Linas rolige tilværelse forandrer seg drastisk. Hun blir oppsagt på jobben og får i tillegg plutselig vite at hennes for lengst avdøde norske far lever i beste velgående.Også Linas mor, Hedda, har en hel del å baske med: familiens gjestgiveri er på konkursens rand, sønnen Jesper vil ikke lenger jobbe for dem, og i tillegg sliter hun med å huske alt som skal gjøres.Utfordringene hoper seg opp idet hele familien skal samles til den årlige, tradisjonsrike julefeiringen. Hvorfor vil ikke Hedda snakke om fortiden?Kan gjestgiveriet reddes? Vil Lina finne sin egen vei og forsone seg med sin ukjente far?En sang til Hedda er en fortelling om frihet, tilgivelse og forsoning.

gang. Hedda Tollefsrud: De du ikke kjenner (Roman, thriller) ... Samtidig får vi hele tiden innspill, ved korte kapitler i kursiv, om at et drap planlegges.

Skickas inom 1-3 vardagar. Köp En sång för Hedda av Annika Estassy på Bokus.com.

RELATERTE BØKER