Elektriske bygningsinstallasjoner

Elektriske bygningsinstallasjoner - Helge Strømme | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Helge Strømme
DIMENSJON
4,50 MB
FILNAVN
Elektriske bygningsinstallasjoner.pdf
ISBN
1416407178859

BESKRIVELSE

Boka dekker alle mål i faget Elektriske bygningsinstallasjoner. Elevene lærer:om teknikker og utstyr i installasjon og reperasjon av inntaks- og fordelingsanleggå bruke nødvendig dokumentasjon, forskrifter og aktuelle reglerå utføre kopling og måling av jordingsanleggå utføre installasjon av ledningssystemer og forstå betydningen av å vite hvilke krav forskriftene setter om forlegning og vern av ledningssystemerom installasjon og reperasjon av lys- og varmeanlegg, og styring og regulering av demom elektrisk drevet verktøy og elektriske apparaterå bruke grunnleggende regler for spenning, strøm, effekt og energi

Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Elektriske bygningsinstallasjoner VK1 elektro Boka dekker alle mål i faget Elektriske bygningsinstallasjoner. Elektriske anlegg og elektrisk utstyr Nyttig informasjon og verktøy du trenger for å forstå, bruke og følge regelverket i din arbeidshverdag.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788205307902 Kandidaten har kunnskap innen fagfeltet elektriske bygningsinstallasjoner. Kandidaten har kunnskap om gjeldende forskrifter og normer i elektriske lavspenningsinstallasjoner.

RELATERTE BØKER