Dynamiske og lærende organisasjoner

Dynamiske og lærende organisasjoner - Eirik J. Irgens | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eirik J. Irgens
DIMENSJON
7,38 MB
FILNAVN
Dynamiske og lærende organisasjoner.pdf
ISBN
9765377800405

BESKRIVELSE

Det moderne arbeidslivet er et organisert arbeidsliv. Organisasjoner setter på samme tid begrensende rammer og skaper nye muligheter for ledere og ansatte. I dette spenningsfeltet skal det skapes en god praksis. Det krever kunnskap om organisasjon og ledelse. Denne boken handler om utfordringer vi står overfor når vi skal lede, utvikle og arbeide i et arbeidsliv som preges av usikkerhet og forandring. Slike utfordringer krever dynamiske organisasjoner som evner å bevege seg mellom stabilisering og endring, og ledere og ansatte som lærer av beslutninger, planer og handlinger og utvikler ny kunnskap i sitt daglige arbeid. Det fordres kort sagt reflekterte mennesker i dynamiske og lærende organisasjoner. Boken passer for ledere, organisasjonsutviklere, forskere, studenter og enhver som ønsker å forstå og forbedre et arbeidsliv i endring, og den har relevans for både privat og offentlig sektor. Eirik J. Irgens er professor ved NTNU. Han var tidligere professor ved Høgskolen i Nord-Trøndelag, og har også vært tilknyttet Learning Lab Denmark, Copenhagen Business School og University of California, Davis.

Det krever kunnskap om organisasjon og ledelse. De neste årene kommer til å handle om utvikling av ekte lærende organisasjoner. De gamle mål- og resultatstyrte systemene vil gradvis dø ut og erstattes av dynamiske lærende systemer der ... Det moderne arbeidslivet er et organisert arbeidsliv.

Læringsarena. Kjetil Sander, ansvarlig redaktør-25/12/2019.

RELATERTE BØKER