Byer uten deg

Byer uten deg - Therese Aasvik | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Therese Aasvik
DIMENSJON
11,91 MB
FILNAVN
Byer uten deg.pdf
ISBN
2283337717022

BESKRIVELSE

Astrid sitter på toget til Stockholm. Hun har fått i oppdrag å utsmykke en bygårdsvegg på Grønland i Oslo, og er på reise for å finne motivet sitt. Men er det egentlig derfor hun drar? «Din rute igjennom Europa. Jeg kan alt utenat. Jeg kan navnet på hvert sted du bodde, hver kvinne du møtte. Jeg har kartene i hodet som rom jeg aldri skal slutte å bevege meg imellom. Du har kjent meg fra innsiden, mens jeg fortsetter å bære rundt på alle dine utsider.» Byer uten deg handler om gatekunst, tapt kjærlighet, og om å ta ansvar for sin egen lykke. Therese Aasvik (f. 1974) har bakgrunn som grafisk designer, tekstforfatter og billedkunstner. Hun debuterte i 2016 med suksessromanen Fie faller og i 2017 kom den lavmælte spenningsromanen Noe skal skje. Dette er hennes tredje roman.

Hun debuterte i 2016 med suksessromanen Fie faller og i 2017 kom den lavmælte spenningsromanen Noe skal skje. Kjøp 'Byer uten deg' av Therese Aasvik fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Innbundet | 9788241917547 Byer uten deg av Therese Aasvik Etter å ha lest Therese Aasvik sin debutroman Fie faller, og andreboken Noe skal skje var det ikke fritt for at forventningene til årets utgivelse var ubehagelig høye.

Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Innbundet | 9788241917547 Byer uten deg av Therese Aasvik Etter å ha lest Therese Aasvik sin debutroman Fie faller, og andreboken Noe skal skje var det ikke fritt for at forventningene til årets utgivelse var ubehagelig høye. Den tredje boken hennes handler om gatekunst, ... Bokas tittel og forfatter "Byer uten deg" av Therese Aasvik Bokas særtrekk og handling Byer uten deg er en roman om tapt kjærlighet, om å finne sitt uttrykk som skapende menneske og om å ta ansvar for sin egen lykke.

RELATERTE BØKER