Se meg inn i øynene

Se meg inn i øynene - Lauren Child | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lauren Child
DIMENSJON
8,92 MB
FILNAVN
Se meg inn i øynene.pdf
ISBN
2861631440003

BESKRIVELSE

Hva ville du gjort hvis du var en supersmart trettenåring, og et hemmelig agentbyrå spurte om du ville bli kodeknekker og agent? Ruby Redfort er ikke helt som andre tenåringer. Nå er hun i ferd med å bli agentbyrået Spektrums nye superspion! Og en hemmelig agents første bud er alltid å holde tett. Heldigvis er det ingen sak for Ruby. Eller ...? For det viser seg å ikke være så lett når oppdraget blir mye farligere enn hun kunne forestille seg! Til sammen kommer det seks bøker om Ruby Redfort.

Kjære leser, ønsker du tilgang til vår nettside? Klikk her! Se våre øvrige abonnement. Få tilgang til Ságat på nett ... Vår pris 254,-.

Ikke de rundt meg, heller. Derfor bestemte jeg meg for å tegne mødre til rusavhengige.

RELATERTE BØKER