Sammen skal vi holde himmelen

Sammen skal vi holde himmelen - Ellen Fjestad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ellen Fjestad
DIMENSJON
10,3 MB
FILNAVN
Sammen skal vi holde himmelen.pdf
ISBN
3679634250131

BESKRIVELSE

Nominert til Uprisen - årets ungdomsbok 2013 Kan hjerter slå seg vrange? Kan man elske et annet menneske så høyt at man mister seg selv? En pistol mot tinningen, rosa sommerfugler spruter ut, men ingen spør hvorfor Luka går med akkurat den t-skjorta. Ikke før det skjer en motorsykkelulykke. Det brutale møtet mellom Luka, den sortkledde kunststudenten som er oppvokst med lukta av kumøkk og en mor som bryr seg minimalt, og Gard, trommisen med de gnistrende blå øynene og et krøllete brev fra en død far på innerlomma, blir begynnelsen på en hjerterå og uendelig vakker kjærlighetshistorie. En dramatisk fortelling som tar pusten fra leseren! Rått og fartsfylt, vart og vakkert - overraskende som livet selv. En bok som snakker til hjertet.Alder: 12+

Gard treffer Luka. Den svartkledde gatekunstneren og miljøaktivisten Luka er oppvokst med kumøkk og ei mor som bryr seg minimalt.

Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Heftet, Innbundet | 9788251657495 Sammen skal vi holde himmelen er den første i en trilogi hvor den 17 år gamle kunststudenten Luka er hovedpersonen. Hun kommer fra landet, men studerer i Oslo hvor hun slettes ikke har funnet seg til rette.

RELATERTE BØKER