Psykologisk førstehjelp; veiledning for bruk i førstelinjen

Psykologisk førstehjelp; veiledning for bruk i førstelinjen - Solfrid Raknes, Bente Storm Mowatt Haugland | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Solfrid Raknes, Bente Storm Mowatt Haugland
DIMENSJON
6,84 MB
FILNAVN
Psykologisk førstehjelp; veiledning for bruk i førstelinjen.pdf
ISBN
1910713791475

BESKRIVELSE

Psykologisk Førstehjelp(PF) er et norskutviklet selvhjelpsmateriell rettet mot barn og ungdom, som i økende grad brukes i førstelinjen for mange ulike tilstandsbilder og problemområder. Siden PF kan brukes så bredt, har behovet meldt seg for en utvidet veiledning som gir mer generelle beskrivelser av hvordan metoden kan anvendes.. I veiledningen finner du blant annet tips for å redusere overdreven engstelse, tristhet, grubling, bekymring og sinne. Også tema som glede, mening og mestring og ikke minst den betydningen dette har for psykisk helse og fungering, tas opp. Veilederen er full av praktiske eksempler.

Ikke riktig utgave? Prøv å søke etter flere utgaver. Psykologisk Førstehjelp(PF) er et norskutviklet selvhjelpsmateriell rettet mot barn og ungdom, som i økende grad brukes i førstelinjen for mange ulike tilstandsbilder og problemområder. Siden PF kan brukes så bredt, har behovet meldt seg for en utvidet veiledning som gir mer generelle beskrivelser av hvordan metoden kan anvendes..

Hun har utviklet Psykologisk førstehjelp i tråd med hovedprinsippene i kognitiv terapi, ... Veiledning for bruk i førstelinjen.

RELATERTE BØKER