Psykisk helsevern fra oss som kjenner det

Psykisk helsevern fra oss som kjenner det - Julie Proff, Lisa Proff, Sandra Proff | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Julie Proff, Lisa Proff, Sandra Proff
DIMENSJON
7,81 MB
FILNAVN
Psykisk helsevern fra oss som kjenner det.pdf
ISBN
8715575025557

BESKRIVELSE

«Hei du! Denne boka er til akkurat deg. Til deg som skal jobbe med barn og unge. Du kan bidra til å endre liv, vet du det?Vi ber deg om alltid å huske å møte oss med hjertet først. For det betyr mest. At du er deg selv og tør å vise følelser. Da lærer du oss at det å vise følelser er greit. DU kommer til å bli viktig. Sommerfuglene i magen din kan komme til å fly vilt. Når du først begynner å forstå oss. Vi snakker av erfaring, fra dypt i hjertet vårt, til hjertet ditt.» (Fra bokas innledning) 104 unge fra hele landet har bidratt i boka. De er fra 14 til 21 år. Alle har erfaring fra psykisk helsevern for barn og unge. De har bidratt med sine viktigste råd, bygd på svar om hva som har vært nyttig og ikke nyttig i sine møter med psykisk helsevern. Boka er aktuell for alle som vil forstå og bidra til godt psykisk helsearbeid for barn og unge. Den er nyttig for studenter innen psykologi, medisin, psykisk helsearbeid, sykepleie, sosialt arbeid og barnevern. Boka er også nyttig for fagfolk i psykisk helsevern og for politikere og byråkrater som har makt over psykisk helsehjelp.

Til deg som skal jobbe med barn og unge. Du kan bidra til å ... Denne konferansen løfter frem viktige svar fra barn og unge, som utgangspunkt for grunnleggende dialoger om hva slags hjelp vi gir i Norge til barn som har det vondt inni seg.

For oss som er mødre til barn som har vært til behandling i dette moderne psykiske helsevernet, så er dette en beskrivelse vi ikke kjenner oss igjen i. Da vi ble kjent med psykisk helsevern, møtte vi et system som vi trodde var avgått ved døden for lenge siden. Begjæring fra politiet med klagerett og adgangen til å begrense misbruk av nødnummer ...

RELATERTE BØKER