Mi første blå ordbok

Mi første blå ordbok - Clare Kirtley | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Clare Kirtley
DIMENSJON
12,70 MB
FILNAVN
Mi første blå ordbok.pdf
ISBN
2884306599217

BESKRIVELSE

Boka inneholder mer enn 300 ord som er illustrert og har enkle engelske forklaringer. Den har også egne sider om blant annet verb, farger, måneder og tall. Boka kan brukes både som en pekebok for små barn, til engelskopplæringen i barneskolen og som en ordbok fra norsk til engelsk.

Boka kan brukes både som en pekebok for små barn, til engelskopplæringen i barneskolen og som en ordbok fra norsk til engelsk. Kjøp Min første blå ordbok fra Bokklubber Boken gir alle barn i førskolealder en innføring i alfabetet og i lesing. Den inneholder over 300 oppslagsord.

Appen er gratis og kan lastes ned på iPhone og Android-telefoner. Mi første blå ordbok - Nynorsk inneheld over 300 oppslagsord, og utvalet er kvalitetssikra av pedagogar i grunnskulen. Til kvart einaste ord høyrer ein flott og fargerik illustrasjon av ... Mi første blå ordbok - nynorsk inneheld over 300 oppslagsord, og utvalet er kvalitetssikra av pedagogar i grunnskulen.

RELATERTE BØKER