Lærebok i bedriftsskatterett

Lærebok i bedriftsskatterett - Arvid Aage Skaar, Roy K. Kristensen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arvid Aage Skaar, Roy K. Kristensen
DIMENSJON
11,83 MB
FILNAVN
Lærebok i bedriftsskatterett.pdf
ISBN
2725539776652

BESKRIVELSE

Lærebok i bedriftsskatterett gir en bred og oversiktlig innføring i skatterett for næringsdrivende. Boken behandler alle sentrale regler for bedriftsbeskatningen og redegjør for forholdet mellom regnskap og skatt. Innen selskapsbeskatningen belyses bl.a. skattereglene for aksjeselskaper, aksjonærer og deltakere i deltakerbeskattede selskaper. Juridiske spørsmål blir grundig gjennomgått, og boken har mange praktiske eksempler og oppgaver med løsning. Blant annet gjennomgås en rekke dommer fra Høyesterett og også avgjørelser fra EF-domstolen og EFTA-domstolen. Satser, beløpsgrenser mv. er basert på skattevedtaket for 2019. Boken er velegnet som hjelpemiddel til både jusstudier og økonomistudier; i tillegg vil den være nyttig for næringsdrivende og andre praktikere.

Lærebok i bedriftsskatterett gir en bred og oversiktlig innføring i skatterett for næringsdrivende. Boken behandler alle sentrale regler for ... Kjøp Lærebok i bedriftsskatterett fra Norske serier Lærebok i bedriftsskatterett er en videreføring av klassikeren Bedriftsskatterett, og gir som denne en bred og oversiktlig innføring i skatterett for næringsdrivende.

Boken behandler alle sentrale regler for bedriftsbeskatningen og redegjør for forholdet mellom regnskap og skatt. Innen selskapsbeskatningen belyses bl.a.

RELATERTE BØKER