Jazz og smykketyveriet

Jazz og smykketyveriet - Lesley Gibbes | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lesley Gibbes
DIMENSJON
3,43 MB
FILNAVN
Jazz og smykketyveriet.pdf
ISBN
9840277914570

BESKRIVELSE

Jazz og smykketyveriet er den tredje boka i serien om den heltemodige hundedetektiven Jazz.Nå skal Jazz ta fatt på sin første sak som politispanerhund. Under de siste tre hundeutstillingene er vinnerhundens tiara blitt stjålet. Nå må Jazz på hemmelig oppdrag som deltager i konkurransene på Perlegård hundeutstilling. Kan han klare å ta smykketyven på fersk gjerning?Serien om Jazz er morsomme og spennende høytlesningsbøker for barn mellom 6 og 9 år.Få fatt i alle de fire fantastiske fortellingene om lurifaksen Jazz!Bok 1: Jazz vil bli politihundBok 2: Jazz og redningsaksjonen Bok 3: Jazz og smykketyveriet Bok 4: Jazz og den bortførte veskehunden

Under de siste tre hundeutstillingene er vinnerhundens tiara blitt stjålet. Kjøp Jazz og smykketyveriet fra Bokklubber Jazz og smykketyveriet er den tredje boka i serien om den heltemodige hundedetektiven Jazz. Nå skal Jazz ta fatt på sin første sak som politispanerhund.

Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Innbundet | 9788202532307 Jazz og smykketyveriet_Materie.indd 7 26.06.2017 10.37 pleier å distrahere folk - som å slå av strømmen eller utløse brannalarmen - før han stjeler tiaraen under kroningsseremonien. Jazz og smykketyveriet er den tredje boka i serien om den heltemodige hundedetektiven Jazz. Nå skal Jazz ta fatt på sin første sak som politispanerhund.

RELATERTE BØKER