Hvor er Elling?

Hvor er Elling? - Polly Dunbar | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Polly Dunbar
DIMENSJON
9,25 MB
FILNAVN
Hvor er Elling?.pdf
ISBN
6819411437051

BESKRIVELSE

Elling vil leke gjemsel, men det er ikke så lett å gjemme seg når man er en stor elefant. Da vennene ler av ham, blir han lei seg og blir borte. Og vennene skjønner at de var slemme, og savner han. Men Elling hadde bare gjemt seg - og denne gangen var det ingen som fant ham!

Den nære fortid er skjult, men nå er Elling tilbake - i en sokkelleilighet med egen utgang til hagen til enkefru Annelore Frimann-Clausen. Elling og mor har pakket kofferten og reist til Syden. Med på lasset er blant andre regissør Eva Isaksen, som kanskje har det største forventningspresset siden Semb tok over etter Drillo. Ingvar Ambjørnsen viser igjen hvor usedvanlig god han er til å skape fortettet drama i hverdagens små utfordringer.

Full innlevelse. Elling tillater seg alt det som i dag er utradert fra litteraturkritikken: Han dikter seg selv inn i fiksjonen, legger til og trekker fra. Hvor og hva Elling kommer fra vet vi ikke, bortsett fra at han ved romanens start sitter på en buss for tog fra Drammen på vei til sin nye bolig på Grefsen.

RELATERTE BØKER