Helge Ingstad

Helge Ingstad - Frode Skarstein | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frode Skarstein
DIMENSJON
6,76 MB
FILNAVN
Helge Ingstad.pdf
ISBN
7814938932738

BESKRIVELSE

Helge Ingstads eventyrlige liv og ekspedisjoner sett med nye øyne. Høsten 1960 fant Helge Ingstad de første håndfaste bevis på norrøne bosetninger i Nord-Amerika. Dette funnet gjorde ham og hans kone Anne Stine verdensberømte. I 1926 forlot han sin praksis i Levanger og søkte lykken som pelsjeger i det nordlige Canada. Han debuterte sensasjonelt med Pelsjegerliv i 1931. Livet som pelsjeger ble etterfulgt av en lang rekke ekspedisjoner. Etter alle ekspedisjonene kom bestselgende bøker - bøker som har inspirert generasjoner. Gjennom et grundig kildearbeid i en lang rekke arkiv og møter med mennesker i Norge og i utlandet, kaster denne biografien nytt lys over denne unike personligheten i norsk historie.

Hevingen er ventet å ta fem-seks døgn, melder Forsvaret. Helge Marcus Ingstad (født 30. desember 1899 i Meråker, død 29.

Ikke jaget etter prestasjoner, streben etter rekorder, kampen om å være raskest, først, størst eller best. Åsnes Ingstad er den sivile versjonen av Combat Nato skia. Årets modell har fått en mer markant rocker og taper tupp, som gir en mer responsiv fjellski.

RELATERTE BØKER