Friluftsstrikk til store og små fra Northern Knitting

Friluftsstrikk til store og små fra Northern Knitting - Stine Viberg | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stine Viberg
DIMENSJON
11,83 MB
FILNAVN
Friluftsstrikk til store og små fra Northern Knitting.pdf
ISBN
6853358716268

BESKRIVELSE

Friluftsstrikk har aldri vært mer populært!Nordmenn elsker å være ute i friluft, og da trengs det gode og varme klær! Friluftsstrikk til store og små fra Northern Knitting er en bok fylt av fine og praktiske friluftsplagg til hele familien. Plaggene er designet for utebruk til fjells, på havet og i skogen. I boken finner du oppskrifter på gensere, kofter, ullbukser og småstrikk som pannebånd, luer, votter og strømper - plagg for gutta på tur, venninner i kortreist hengekøyetur og bestefar og barnebarn på tur i skogen.Stine Viberg, strikkedesigner og friluftsentusiast bak Instagram-profilen @northernknitting, er forfatter av boken. Inspirert av den nordnorske naturen hun vokste opp i, har hun designet plagg laget for akkurat disse naturforholdene. Forfatteren sverger til ull, det ultimate materialet til friluftsplagg som varmer selv om det er vått. I boken finner du også Vibergs beste turtips.

Kommer ... den usedvanlig korte reisen fra middelmådig, tonedøv fotballspiller, via bloggerkrig og meningsløse veddemål, til popstjerne med Spellemann og altfor mange følgere ...

Pris 205,-5% bonuskroner. Paperback ... Her finner du alle våre bøker innen emnet strikking.

RELATERTE BØKER