Estetikk

Estetikk - Kjersti Bale | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjersti Bale
DIMENSJON
11,77 MB
FILNAVN
Estetikk.pdf
ISBN
4582602972562

BESKRIVELSE

Hva er estetikk? Og hvordan vurdere kunst og estetikk i historisk perspektiv? Denne boken tar for seg hovedtemaer i "kunnskapen vi får gjennom sansene", og karakteristika ved det utvidete estetiske feltet. Kjersti Bale drøfter spørsmålet om representasjonen, smakens problem, det skjønne, det heslige og det sublime. Hun tar for seg kunst og mening, modernisme og modernitet. I boken inngår også diskusjonen om såkalt høy- og lavkultur, og om forbindelsene mellom kjønn, globalisering, teknologi og kunst i bred forstand. Forfatteren, som selv er litteraturviter, henter eksempler fra alle kunstarter: litteratur, visuell kunst, teater, film og musikk. Boken er beregnet på studenter og lærere i estetiske fag, men kan også leses av et mer allment publikum med interesse for kunst, filosofi og kulturteori.

Vedlikeholdsfrie materialer og naturstein Det er i stor grad brukt vedlikeholdsfrie materialer. Om estetikk og hvilke krav loven setter til estetikk og byggeskikk. Lokal byggeskikkpris En lokal byggeskikkpris kan motivere og spre kunnskap om arkitektonisk kvalitet i det bygde miljø. Vurdering av estetikk i plan - og byggesaker er styrket i lovverket de senere årene.

Artikkel. Kritiske røster mener det han gjør ikke er forenlig med legegjerningen. Estetikk AS fra , 106477725S1 - Estetikk AS Tann Estetikk AS fra , 100716156S1 - Tann Estetikk AS Estetikk er en viktig dimensjon ved trivsel.

RELATERTE BØKER