En nordmann i London

En nordmann i London - Odd Børretzen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Odd Børretzen
DIMENSJON
12,57 MB
FILNAVN
En nordmann i London.pdf
ISBN
3884418106075

BESKRIVELSE

EN NORDMANN I LONDON bringer tankene til "An American in Paris", den berømte filmmusikalen fra 1951. Nå er det imidlertid slik at "En nordmann i London" faktisk er TO nordmenn. Møtet mellom Odd Børretzens underfundige tekst og Bjørn L. G. Braathens uventede foto har resultert i denne gnistrende boken, hvor tekst og bilder går opp i en londonsk enhet ingen har opplevd maken til. For dette er en OPPLEVELSESBOK. Bli med og kjenn verdensbyens lukter, smaker, farger, steder og mennesker! Når du er igjennom denne boken har du VÆRT i London, og du vil reise dit igjen. Og igjen.

EN NORDMANN I LONDON bringer tankene til «An American in. Paris», den berømte filmmusikalen fra 1951.

G. Braathens uventede foto har resultert i denne gnistrende boken, hvor tekst og bilder går opp i en londonsk enhet ingen har opplevd maken til. EN NORDMANN I LONDON bringer tankene til "An American in Paris", den berømte filmmusikalen fra 1951.

RELATERTE BØKER