Det suser i sivet, eller Hr. Padda fra Paddeborg og vennene hans

Det suser i sivet, eller Hr. Padda fra Paddeborg og vennene hans - Kenneth Grahame | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kenneth Grahame
DIMENSJON
3,9 MB
FILNAVN
Det suser i sivet, eller Hr. Padda fra Paddeborg og vennene hans.pdf
ISBN
1407676422857

BESKRIVELSE

Her er historien om dyrene ved elvebredden. Om hr. Vann Rotte som ikke vet noe bedre enn å ro omkring på sin elskede elv. Om hr. Mold Varp som går seg vill i snø og kulde en sen natt i Ville Skogen. Om Grevling Greve som alltid vet hva som må gjøres, og som kjemper tappert for sine gode venner. Og om Padda - selvgode og uforbederlige Padda - som er fullstendig gal etter alt som går fort, og roter seg opp i trøbbel hele tiden. Det suser i sivet fra 1908 er en klassiker som står seg i generasjon etter generasjon - en eventyrlig og spennende fortelling om dyrene som bor langs elva. Forfatteren, Kenneth Grahame, begynte fortellingen om herr Padda fra Paddeborg og vennene hans på fireårsdagen til sønnen Alistair. Et par år nektet Alistair å dra på sommerferie av frykt for å gå glipp av historiene. Faren lovet å sende ham én historie i posten hver dag, og det var disse brevene som dannet grunnlaget for boka.

Eller du kan ringe 99 54 55 67, og bestille, eller avtale når du vil komme. du kan også ...

Padda fra Paddeborg og vennene hans Kenneth Grahame ; Ernest H. Shepard (Illustratør) ; Zinken Hopp (Oversetter) Sønnen til Kenneth Grahame likte å høre godnatthistorier om den modige Vann Rotte, den forsiktige Mold Varp og den selvgode Padda. Det suser i sivet, eller Hr.

RELATERTE BØKER