Det suser i sivet, eller Hr. Padda fra Paddeborg og vennene hans

Det suser i sivet, eller Hr. Padda fra Paddeborg og vennene hans - Kenneth Grahame | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kenneth Grahame
DIMENSJON
3,42 MB
FILNAVN
Det suser i sivet, eller Hr. Padda fra Paddeborg og vennene hans.pdf
ISBN
1485611502680

BESKRIVELSE

Her er historien om dyrene ved elvebredden. Om hr. Vann Rotte som ikke vet noe bedre enn å ro omkring på sin elskede elv. Om hr. Mold Varp som går seg vill i snø og kulde en sen natt i Ville Skogen. Om Grevling Greve som alltid vet hva som må gjøres, og som kjemper tappert for sine gode venner. Og om Padda - selvgode og uforbederlige Padda - som er fullstendig gal etter alt som går fort, og roter seg opp i trøbbel hele tiden. Det suser i sivet fra 1908 er en klassiker som står seg i generasjon etter generasjon - en eventyrlig og spennende fortelling om dyrene som bor langs elva. Forfatteren, Kenneth Grahame, begynte fortellingen om herr Padda fra Paddeborg og vennene hans på fireårsdagen til sønnen Alistair. Et par år nektet Alistair å dra på sommerferie av frykt for å gå glipp av historiene. Faren lovet å sende ham én historie i posten hver dag, og det var disse brevene som dannet grunnlaget for boka.

--- kjøper betaler frakt Kjøp Det suser i sivet fra Tanum Klassikeren i gavebokutgave som er nyoversatt, fullstendig, med unntak av kapittelet 'The Piper at the Gates of Dawn', som det engelske forlaget anså å være mindre viktig for sammenhengen. Illustrasjonene er også nye, både stemningsfulle og humoristiske gjenskaper de det overdådige innholdet, og lever til fulle opp til Grahames både poetiske og viltre ... Det suser i sivet eller Hr.

Rowling Heidi av Johanna Spyri Jorden rundt på 80 dager av Jules Verne Kabalmysteriet av Jostein Gaarder Danny og den store fasanjakten av Roald Dahl Den hemmelighetsfulle hagen av Frances Hodgson Burnett Den lille prinsen av Antoine de Saint-Exupéry Det suser i sivet eller Hr. Padda fra Paddeborg og vennene hans av Kenneth Grahame Om Padda Beliggende på Padda (), Bekkelaget i Oslo.

RELATERTE BØKER