Bombetrussel

Bombetrussel - Franklin W. Dixon | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Franklin W. Dixon
DIMENSJON
8,66 MB
FILNAVN
Bombetrussel.pdf
ISBN
5257917534192

BESKRIVELSE

Noen har gjemt en bombe på et luksushotell i Arizona-ørkenen samme dag som to store begivenheter skal gå av stabelen. Den ene er bryllupet mellom en styrtrik eiendomsmagnat og en toppmodell, der det ikke er spart på noe. Den andre er en bilauksjon med veteranbiler i millionklassen. Frank og Joe går inn i rollen som vanlige turister for å løse et av sine tøffeste oppdrag hittil - de må finne bomben før den eksploderer!

Et Norwegian-fly i i ... Politiet fant ingenting etter bombetrussel mot dansk reklamebyrå. Politiet rykket ut etter at reklamebyrået & Co, som laget SAS-videoen, mottok bombetrussel torsdag.

Politiet foreslår så streng straff at 17-åringen har fått utnevnt forsvarer - Samfunnet ... Aspmyra/Bergen (TV 2 Sporten): Publikum, spillere og trenerapparat ble evakuert etter en bombetrussel rettet mot opprykksklare Bodø/Glimts hjemmebane Aspmyra. Klokken 17.47 hadde politiet gjort ... Bombetrussel mot reklamebyrået bak SAS-kampanje Mann pågrepet for bombetrussel mot Værnes lufthavn Evakuerte kjøpesenter etter bombetrussel - fant ikke noe sprengstoff Ifølge TV 2 mottok kontoret i Bergen en bombetrussel per telefon klokken 15.40..

RELATERTE BØKER