Årsregnskapet; lærebok

Årsregnskapet; lærebok - Trond Kristoffersen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trond Kristoffersen
DIMENSJON
9,59 MB
FILNAVN
Årsregnskapet; lærebok.pdf
ISBN
9046957495701

BESKRIVELSE

Boken gir en grundig innføring i årsregnskapet inkludert regnskapsanalyse. Den tilfredsstiller det som rammeplanen for økonomisk-administrative høyskolestudier anbefaler som obligatoriske kunnskaper i finansregnskap. Dette gjelder kurs i grunnleggende regnskap og finansregnskap med analyse. Boken går grundig gjennom sammenhengen mellom bedriftsøkonomiske resonnementer og regler og prinsipper for regnskapsføring. Det er lagt vekt på en pedagogisk fremstilling med mange praktiske eksempler. Boken krever ingen forkunnskaper og består av fire hoveddeler: - Grunnleggende regnskapsforståelse - Regler for bokføring og dokumentasjon av regnskapsopplysninger - Regnskapslovens regler om årsregnskapet inklusive kontantstrømoppstilling og en innføring i konsernregnskap - Regnskapsanalyse I tillegg til læreboken er det utarbeidet en oppgavesamling med detaljerte løsningsforslag. Oppgavesamlingen følger inndelingen i læreboken, og er velegnet både til selvstudier og som støtte for læreboken. Denne utgaven er oppdatert til gjeldende regelverk per 1. januar 2019, inkludert ny skattesats på 22 %. Trond Kristoffersen er statsautorisert revisor og ansatt som førstelektor ved NTNU Handelshøyskolen i Trondheim. Han har over ti års erfaring fra revisoryrket, og underviser i dag innenfor fagfeltet finansregnskap, merverdiavgift og skatt.

Oppgavesamlingen dekker de fleste emnene i et grunnleggende kurs i utarbeidelse... Tittel: Årsregnskapet - en grunnleggende innføring, 5. utgave, Forfatter: Kristoffersen, Trond, Omtale: Denne boka gir en grundig innføring i årsregnskapet inkludert regnskapsanalyse.

Oppgavene er av varierende omfang og vanskelighetsgrad. Oppgavesamlingen dekker de fleste emnene i et grunnleggende kurs i utarbeidelse... Tittel: Årsregnskapet - en grunnleggende innføring, 5.

RELATERTE BØKER