Arbeidsbok Anatomi

Arbeidsbok Anatomi - Jan Porthun | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Porthun
DIMENSJON
10,32 MB
FILNAVN
Arbeidsbok Anatomi.pdf
ISBN
5381192768689

BESKRIVELSE

Begge bøkene inneholder ulike typer oppgaver og i hver bok finnes mer enn 100 illustrasjoner for å øve på anatomi. Arbeidsbok Anatomi Arbeidsboken er spesielt skrevet for studenter som studerer sykepleie, helsefag, paramedisin, paramedic eller idrett. Arbeidsboken er ingen erstatning for forelesninger eller pensumlitteratur. Arbeide med alle oppgavene i kapittel «Celler» i Arbeidsbok Anatomi; Lese i boka Menneskekroppen hele kapittel «Fra celler til kropp » Arbeide med alle oppgavene i kapittel «Histologi - Vev» i Arbeidsbok Anatomi; Test deg selv: Quiz - Veller og vev; Arbeidsomfanget: Sirka 10 timer Anatomi og Fysiologi.

Ikke minst kan dette gå ut over den tiden som er til rådighet for å forklare de sammenhengene og prinsippene i faget som gjør at det er mulig å forstå istedenfor å pugge. Kjøp Arbeidsbok - Menneskets funksjonelle anatomi fra Cappelendamm Med nye og mer problembaserte studieformer kan det lett bli lite tid til å tilegne seg et basisfag som anatomi. Ikke minst kan dette gå ut over den tiden som er til rådighet for å forklare de sammenhengene og prinsippene i faget som gjør at det er mulig å forstå istedenfor å pugge. Pris: 388,-.

RELATERTE BØKER