Abakus

Abakus - Brit Boye Pedersen, Per Inge Pedersen, Lennart Skoogh, Håkan Johansson, Ronny Ahlström | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Brit Boye Pedersen, Per Inge Pedersen, Lennart Skoogh, Håkan Johansson, Ronny Ahlström
DIMENSJON
7,97 MB
FILNAVN
Abakus.pdf
ISBN
2389054705811

BESKRIVELSE

Boka gir en veiledning til bruk av læreverket. Alle sidene i grunnbøkene er avbildet med fasit og tips til undervisninga. Har kopioriginaler, spill og prøver.

Kapitelet er den øverste delen av en søyle. Abakus forekommer først og fremst i klassisk arkitektur, men også i andre områders og tiders arkitektur, for eksempel old­tidens Egypt og den europeiske middelalder. Abakus 1-4 kjennetegnes ved lite tekst, ryddig og oversiktlig struktur, klare læringsmål og tydelig differensiering.

Tester i hvert kapittel hjelper eleven til å velge riktig nivå. Kapitlet Abamiks inneholder oppgaver med lommeregner, problemløsing, gruppeoppgaver og spill. Abakus er 6 bokstaver langt og inneholder 3 vokaler og 3 konsonanter.

RELATERTE BØKER