Trondprinsen

Trondprinsen - Anonym | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anonym
DIMENSJON
10,76 MB
FILNAVN
Trondprinsen.pdf
ISBN
2734283069476

BESKRIVELSE

I den elleville parodien TRONDPRINSEN trer en ny humorist frem for norske lesere. Boken er en skildring fra vår nære fremtid, en tid der Kristin Clemet er statsminister, Trond Giske er vaktmester på Rockemuseet i Trondheim, og Siv Jensen (muligens) er i ferd med å overta styringen av landet. Mens Ari og Märtha har trengt stadig dypere ned i det overnaturlige. Forfatteren trår hjemmevant i maktens korridorer, og ingen kan være i tvil om at han kjenner de miljøene som skildres. I tillegg behersker han (eller hun?) alle humorens virkemidler på en måte som gjør at det ene gapskrattet avløser det andre under lesningen av denne årets morsomste bok. Villere. Morsommere. Sannere.

Det skal godt gjøres å holde seg alvorlig mens du pløyer deg gjennom denne 🙂 Dette er en lettvekter med tungtveiende argumenter… Her får de fleste politikere og andre kjendiser gjennomgå så det holder, og intrigene er mange. Trond Giske er vaktmester i Rockmuséet i Trondheim hvor han trives godt. Søkeresultater for Anonym - Haugenbok.no Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud.

Mens Ari og Märtha har trengt stadig dypere ned i det overnaturlige. Forfatteren trår hjemmevant ... Kjøp Trondprinsen fra Bokklubber I den elleville parodien TRONDPRINSEN trer en ny humorist frem for norske lesere.

RELATERTE BØKER