Transformasjonsledelse

Transformasjonsledelse Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,49 MB
FILNAVN
Transformasjonsledelse.pdf
ISBN
6722622824420

BESKRIVELSE

Transformasjonsledelse er den første boken på norsk om den mest omtalte ledelsesformen de siste tredve årene. Boken viser at denne formen for ledelse fører til positive reaksjoner og gir gunstige effekter på enkeltmedarbeidere, team og organisasjoner.De fire grunnelementene i transformasjonsledelse er idealisert innflytelse, inspirerende motivasjon, individuell støtte og intellektuell stimulans. De blir grundig gjennomgått i boken, og det blir vist hvordan ledelsesmodeller basert på disse søylene gir effekter på gruppe- og teamnivå. Boken presenterer også et treningsopplegg i transformasjonsledelse som har vist seg å ha god og lønnsom effekt, i tillegg blir forskningsresultater på dette spennende feltet gjennomgått.Transformasjonsledelse er skrevet av erfarne norske eksperter innenfor faget ledelse, er velegnet for studenter på bachelor- og masternivå, og vil passe for de fleste lederprogrammer i tillegg til rådgivere og ledelseskonsulenter.

Innovasjon som kollektiv prestasjon Tone Merethe Aasen , Oscar Amundsen Aktuell bok om innovasjon og innovasjonsledelse. Myter og erfaringer om ledelse ... Transformasjonsledelse er den første boken på norsk om den mest omtalte ledelsesformen de siste tredve årene.

De fire grunnelementene i transformasjonsledelse er; idealisert innflytelse, inspirerende motivasjon, individuell støtte og; intellektuell stimulans; Teorien omtales også som verdibasert ledelse, men det kan ikke sies å være helt det samme. Under transformasjonsledelse følte de underordnede at deres innsats betydde noe for felles mål, og de følte at de klarte å yte mer på jobben enn de selv hadde trodd de kunne gjøre. Transformasjonsledelse ble ansett som klart mer positivt enn transaksjonsledelse i alle de fem bedriftene som deltok i undersøkelsen. Definisjon av transformasjonsledelse.

RELATERTE BØKER