Tatt av gleden

Tatt av gleden - C.S. Lewis | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
C.S. Lewis
DIMENSJON
4,69 MB
FILNAVN
Tatt av gleden.pdf
ISBN
8738111216859

BESKRIVELSE

Dette er en selvbiografi av og om mannen som skapte Narnia. Men først og fremst er den en omvendelseshistorie som handler om forfatterens vandring fra barndommens gudstro til ateisme, og senere i moden alder tilbake til kristen tro. Lewis skriver om sin søken etter den vanskelig definerbare opplevelsen han kaller gleden.

Handlingen finner sted i sørstatene under den amerikanske borgerkrigen. Filmatiseringen av boken fra 1939 ble en av filmhistoriens største kinosuksesser, med Vivien Leigh (Scarlett O'Hara), Clark Gable (Rhett Butler), Olivia de Havilland (Melanie Hamilton) og Leslie Howard (Ashley Wilkes) i hovedrollene. ta seieren på forskudd.

Han har selv hørt på seniorspillere og hentet inspirasjon. Da han var 11-12 år, dro han til kunstgresset på Heimdal og så på RBK-junior Ole Kristian Kråkmo.

RELATERTE BØKER