Ritualer

Ritualer - Mo Hayder | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mo Hayder
DIMENSJON
3,89 MB
FILNAVN
Ritualer.pdf
ISBN
3586485844210

BESKRIVELSE

«Mo Hayder med årets påskekrim.» Hamar Arbeiderblad Like etter lunsj en dag i april, ni fot under vann, griper politidykker Flea Marley i Bristol tak i en menneskehånd. At den ikke er festet til en arm, er foruroligende nok. Mer foruroligende er det imidlertid at politiet neste dag finner nok en hånd ? fra samme person. Afrikansk overtro, rituelle lemlestelser, barneprostitusjon og narkotikamisbruk. Dette er noen av ingrediensene i denne velskrevne kriminalromanen. Den første i en serie. Ritualer gikk i 2008 inn på listen over årets ti på topp-thrillere i The Times. Lars Helge Nilsen, Bergens Tidende «Imponerende godt komponert thriller med lang og blodig ingrediensliste.»Kine Hult, Stavanger Aftenblad «? mesterlig, intens, skremmende avgjort en av de beste kriminalromanene i 2008.»The Globe and Mail Mo Hayders offisielle hjemmeside Om Mo Hayder på wikipedia

Bønnen. Bønnen står i sentrum i muslimenes rituelle liv og er en religiøs plikt for alle muslimer. Ritualer I Sikhismen har de disse ritualene: I trossamfunnet sikhisme har de ritualer som navngiving, overgangen fra barn til voksen, bryllup og innvielse til khalsaen og kremering.

Hva gjør de troende, og hvorfor gjør de det, tror du ? De troendes perspektiv. Både sosiologer og sosialantropologer har vært interesserte i religion, selv om de har hatt ulike interessefelt. Ritualer kan det være rimelig å dele inn i to grupper: de som følger årets og de som følger livets gang; begge spiller en viktig rolle for jødene.

RELATERTE BØKER