Menns seksualitet

Menns seksualitet - Haakon Aars | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Haakon Aars
DIMENSJON
5,3 MB
FILNAVN
Menns seksualitet.pdf
ISBN
3694891559029

BESKRIVELSE

Denne boka handler om mannlig seksualitet, om mannens seksuelle lyst og drifter og de mest aktuelle problemene som erfaringsmessig er knyttet til menns seksualitet. Den omtaler mange undersøkelser som er foretatt på menns seksuelle problemer, og avdekker at mange menn sliter med seksuelle dysfunksjoner.Dette er en innføringsbok for alle som arbeider med eller er interessert i å få en bedre forståelse av menns seksualitet og problemstillinger knyttet til den mannlige seksualiteten. Den er særlig aktuell for leger, psykologer, sykepleiere, sexologiske rådgivere og annet helsefaglig personell. Forfatteren håper også at boka vil bidra til å sette faget sexologi på dagsorden ved undervisningsinstitusjoner, arbeidsplasser og de ulike fagmiljøene for helsepersonell i Norge.

Problemer vi møter på kan være ereksjonsproblemer og for tidlig sædavgang, smerter ved samleiet, lystproblemer, overdreven bruk av pornografi, problemer knyttet til det å ha vært utsatt for overgrep, seksuell identitet, kjønnsidentitet og transproblematikk Sex og samliv angår de aller fleste av oss, og er derfor et av de temaene det forskes mye på. Men når det gjelder sexlivet vårt, så har forskerne i all hovedsak fokusert på yngre aldersgrupper. Kontroll med kvinners seksualitet har gjennom alle tider eksistert, og idéen om at kvinner skal være urørte eller «jomfruer» til de gifter seg praktiseres fortsatt.

310 s, ill. Oslo: Cappelen Akademisk forlag, 2011.

RELATERTE BØKER