Menns seksualitet

Menns seksualitet - Haakon Aars | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Haakon Aars
DIMENSJON
7,55 MB
FILNAVN
Menns seksualitet.pdf
ISBN
7874563549822

BESKRIVELSE

Denne boka handler om mannlig seksualitet, om mannens seksuelle lyst og drifter og de mest aktuelle problemene som erfaringsmessig er knyttet til menns seksualitet. Den omtaler mange undersøkelser som er foretatt på menns seksuelle problemer, og avdekker at mange menn sliter med seksuelle dysfunksjoner.Dette er en innføringsbok for alle som arbeider med eller er interessert i å få en bedre forståelse av menns seksualitet og problemstillinger knyttet til den mannlige seksualiteten. Den er særlig aktuell for leger, psykologer, sykepleiere, sexologiske rådgivere og annet helsefaglig personell. Forfatteren håper også at boka vil bidra til å sette faget sexologi på dagsorden ved undervisningsinstitusjoner, arbeidsplasser og de ulike fagmiljøene for helsepersonell i Norge.

J... Både bildekunst og skriftlige kilder kan si oss mye om de rådende syn på seksualiteten gjennom historien. I den greske og romerske antikken var det en utbredt toleranse for forskjellige former for seksuell atferd, også homoseksualitet.

Få har våget å være mer åpenhjertig enn Karl Ove Knausgård, som Reform kårer til Månedens mann i desember. Det har skapt bølger at forfatter Karl Ove Knausgård nylig uttalte at alle menn som møter en kvinne lurer på hvordan det er å ligge med henne.

RELATERTE BØKER