Mamma Mø leser

Mamma Mø leser - Jujja Wieslander | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jujja Wieslander
DIMENSJON
10,29 MB
FILNAVN
Mamma Mø leser.pdf
ISBN
7224237889937

BESKRIVELSE

Jujja Wieslander og Sven Nyqvist er tilbake med ny bok om kjent og kjær figur!Mamma Mø er litt av en ku! Mens alle de andre kuene står hjemme på låven, er hun på biblioteket. "Kuer kan ikke lese bøker!" påstår Kråka. Men han vet jo ikke så mye om kuer. Han vet ikke engang at de har fire mager! Eller hvordan kan de lage hvit melk når gresset er grønt.

En dag sykler Mamma Mø til byen sammen med Lina for å ... Aktivitetene passer godt inn i lese- og ... Mamma Mø leser.

Men han vet jo ikke så mye om kuer. Han vet ikke engang at de har fire mager! Eller hvordan kan de lage hvit melk når gresset er grønt. Kjøp Mamma Mø leser fra Tanum Jujja Wieslander og Sven Nyqvist er tilbake med ny bok om kjent og kjær figur! Mamma Mø er litt av en ku! Mens alle de andre kuene står hjemme på låven, er hun på biblioteket.

RELATERTE BØKER