Langtids psykodynamisk psykoterapi

Langtids psykodynamisk psykoterapi - Glen O. Gabbard, Henning Huneide | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Glen O. Gabbard, Henning Huneide
DIMENSJON
4,74 MB
FILNAVN
Langtids psykodynamisk psykoterapi.pdf
ISBN
5865503683041

BESKRIVELSE

Denne boken omhandler de mest grunnleggende aspekter ved psykoterapi og er nå endelig tilgjengelig i norsk språkdrakt. Den er obligatorisk for leger i psykiatrispesialisering og brukes også ved utdanningsinstitusjoner der psykoterapi har et hovedfokus. Boken har 11 oversiktlige kapitler hvor man får en grundig, men lettfattelig innføring i det psykoterapeutiske landskap. Dr Glen Gabbard er en høyt merittert professor og psykoanalytiker som gjennom de siste fire tiår har viet sitt liv til dette feltet og har publisert over 300 artikler og bokkapitler. Langtids Psykodynamisk Psykoterapi er tidligere oversatt til 11 språk.

Den opprinnelige ideen om at det er tolkningene av et ubevisst fantasiliv som fører til endringer, har blitt forlatt til fordel for arbeidet med den enkeltes sårbare områder. Det ser ikke ut til å være markante forskjeller i effekt mellom ulike former for psykoterapi. Resultatene tyder på at det er få forskjeller i effekt mellom psykodynamisk terapi og andre former for psykoterapi.

Det finnes ingen krav til utdanningsbakgrunn. Hvem som helst kan kalle seg psykoterapeut, fordi det ikke er en beskyttet tittel.Det betyr at en person som kaller seg psykoterapeut ikke har samme kompetanse, formelle kvalifikasjoner eller det samme ansvaret som autorisert helsepersonell har. Psykodynamisk psykoterapi Ett särdrag hos psykodynamisk terapi är att den är individuellt utformad utifrån den unika individ som söker behandling.

RELATERTE BØKER