Langtids psykodynamisk psykoterapi

Langtids psykodynamisk psykoterapi - Glen O. Gabbard, Henning Huneide | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Glen O. Gabbard, Henning Huneide
DIMENSJON
11,68 MB
FILNAVN
Langtids psykodynamisk psykoterapi.pdf
ISBN
3253769602610

BESKRIVELSE

Denne boken omhandler de mest grunnleggende aspekter ved psykoterapi og er nå endelig tilgjengelig i norsk språkdrakt. Den er obligatorisk for leger i psykiatrispesialisering og brukes også ved utdanningsinstitusjoner der psykoterapi har et hovedfokus. Boken har 11 oversiktlige kapitler hvor man får en grundig, men lettfattelig innføring i det psykoterapeutiske landskap. Dr Glen Gabbard er en høyt merittert professor og psykoanalytiker som gjennom de siste fire tiår har viet sitt liv til dette feltet og har publisert over 300 artikler og bokkapitler. Langtids Psykodynamisk Psykoterapi er tidligere oversatt til 11 språk.

Orig.tittel: Long-term psychodynamic psychotherapy Format: 23 x 15 cm ... Moderne psykodynamisk psykoterapi for psykoser innebærer en klar modellforankring, der terapeuten framstår som en tydelig, aktivt deltagende person som er støttende og åpen. Den opprinnelige ideen om at det er tolkningene av et ubevisst fantasiliv som fører til endringer, har blitt forlatt til fordel for arbeidet med den enkeltes sårbare områder. Det ser ikke ut til å være markante forskjeller i effekt mellom ulike former for psykoterapi.

Gabbard, Henning Huneide (ISBN 9788283432411) hos Adlibris.com. Fri frakt.

RELATERTE BØKER