Langtids psykodynamisk psykoterapi

Langtids psykodynamisk psykoterapi - Glen O. Gabbard, Henning Huneide | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Glen O. Gabbard, Henning Huneide
DIMENSJON
4,30 MB
FILNAVN
Langtids psykodynamisk psykoterapi.pdf
ISBN
6330477729411

BESKRIVELSE

Denne boken omhandler de mest grunnleggende aspekter ved psykoterapi og er nå endelig tilgjengelig i norsk språkdrakt. Den er obligatorisk for leger i psykiatrispesialisering og brukes også ved utdanningsinstitusjoner der psykoterapi har et hovedfokus. Boken har 11 oversiktlige kapitler hvor man får en grundig, men lettfattelig innføring i det psykoterapeutiske landskap. Dr Glen Gabbard er en høyt merittert professor og psykoanalytiker som gjennom de siste fire tiår har viet sitt liv til dette feltet og har publisert over 300 artikler og bokkapitler. Langtids Psykodynamisk Psykoterapi er tidligere oversatt til 11 språk.

Det er en forutsetning for et godt resultat at pasienten finner det meningsfylt å snakke om seg selv og utforske sine ulike sider i aktiv relasjon til en terapeut. Pris: 302,-. heftet, 2017.

Fra tidlig på 1900-tallet begynte man å prøve ut psykodynamisk behandling med barn og ungdom etter at metoden hadde vært brukt i flere år med voksne (Landmark & Stänicke, 2016). I dag er det et mangfold av retninger innenfor denne tradisjonen, som psykoanalytisk orientert barneterapi, mentaliseringsbasert terapi og intersubjektiv terapi. Langtids psykodynamisk psykoterapi - Glen O.

RELATERTE BØKER