Landskampen

Landskampen - Bjørn Ingvaldsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn Ingvaldsen
DIMENSJON
9,11 MB
FILNAVN
Landskampen.pdf
ISBN
6889189293245

BESKRIVELSE

Ny bok om Froskene som ikke lar seg skremme av verken sure gamle damer, bøllejenter eller tøffe motstandere. Nå har gjengen samlet et lag, men Froskene har mye å streve med. For hvem av dem skal være sjef på laget, og hvor er det blitt av fotballshortsene? Og hvordan skal Mette takle Sally og Sandra som stjeler. Og midt oppe i det hele må de tenke på hva de skal kle seg ut som i folketoget og forberede seg på kampen mot svenskene. Også Limbo, da, som vil spille med slips ... Fotballaget Froskene handler om en gjeng 9-åringer som starter et fotballag . bøker om vennskap og lagspill skildret med komikk og varme som bare Bjørn Ingvaldsen kan. Bjørn Ingvaldsen er en prisvinnende mester innen situasjonskomikk for barn og har blant annet skrevet bøkene om Espen Herbert, Elias og Brødrene Brun.Tøffe og morsomme illustrasjoner av Odd Henning Skyllingstad. Mer å lese. Gode bøker. Lett å lese videre. Fra 8 år.

Du kan også gjøre det inne på kampene. Toppen på Landskampen ligger 756 moh, og stedet har vært lite besøkt tidligere. Etter at det har vært skogsdrift i området, har utsikten virkelig kommet til sin rett, og turen til Landskampen er nå en attraksjon.

Rivaliseringen mellom våre to nasjoner tas til nye høyder når det norske laget, bestående av Petter Northug, Therese Johaug, Tiril Eckhoff og Emil Iversen barker sammen med de svenske langrennsstjerne Charlotte Kalla og Calle Halfvarsson og skiskytter-essene Senastoam Samuelsson og ... Landskampen Bjørn Ingvaldsen (Innbundet) Tips en venn 172 kr Antall . Kjøp.

RELATERTE BØKER