Klima, uår og kriser i Norge gjennom de siste 1000 år

Klima, uår og kriser i Norge gjennom de siste 1000 år - Audun Dybdahl | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Audun Dybdahl
DIMENSJON
4,5 MB
FILNAVN
Klima, uår og kriser i Norge gjennom de siste 1000 år.pdf
ISBN
8192100469280

BESKRIVELSE

Boken gir en utførlig fremstilling av klimaendringer og uværsperioder i Norge gjennom de siste 1000 år, og ser på hvordan dette har påvirket befolkningen til ulike tider. Forfatteren trekker veksler på et variert og til dels lite kjent kildemateriale, som inkluderer både naturvitenskapelige målinger, kirkebøker og litterære beskrivelser.I sentrum for fremstillingen står «klimatiske sjokk» av en viss varighet som førte til alvorlige kriser av både økonomisk og menneskelig art. Selv om klimaendringer og uvær i seg selv ikke forårsaket at folk sultet i hjel, så ble uår ofte fulgt av utbrudd av epidemiske sykdommer som kostet mange liv.Klima, uår og kriser i Norge gjennom de siste 1000 år er myntet på alle som interesserer seg for klimatiske langtidstrender og den rollen klima og vær har spilt for menneskers levekår i Norge.

Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Kjøp 'Klima, uår og kriser i Norge gjennom de siste 1000 år' av Audun Dybdahl fra Norges raskeste nettbokhandel.

Forfatteren trekker veksler på et variert og til dels lite kjent kildemateriale, som inkluderer både naturvitenskapelige målinger ... Klima, uår og kriser i Norge - Gjennom de siste 1000 år. Audun Dybdahl, Cappelen Damm/Akademisk «Været har alltid vært et populært samtaleemne», åpner Audun Dybdahl første kapittel av denne boken, og det er så klart ikke uten grunn. Klima, uår og kriser i Norge gjennom de siste 1000 år Audun Dybdahl ; Ole Thore Hasseldal (Oppleser) Boken gir en utførlig fremstilling av klimaendringer og uværsperioder i Norge gjennom de siste 1000 år, og ser på hvordan dette har påvirket befolkningen til ulike tider. Vår pris 439,-(portofritt).

RELATERTE BØKER