Klar for Norge

Klar for Norge - Elsa Rinholm Wulff, Aud Jahren | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elsa Rinholm Wulff, Aud Jahren
DIMENSJON
4,7 MB
FILNAVN
Klar for Norge.pdf
ISBN
9262561250797

BESKRIVELSE

Klar for Norge er delt opp i 4 moduler. Hver modul har tekstbok med lyd-CD og arbeidsbøker med oppgaver til tekstboka og lydstoffet. Tekstbøkene inneholder dialoger, litterære tekster, viktig informasjon, bildestoff, kunstverk og diskusjonsoppgaver. Bak i hvert kapittel finnes en oversikt over ord og uttrykk som er brukt i kapitlet, og grammatikkdelen "Jobb med språket". Til modul 1 og 2 finnes ordlister på 21 språk samt øvinger i lytteforståelse.

Norsk med samfunnskunnskap for voksne innvandrere - Haugenbok.no Norge vurderer også situasjonen hele tiden, ifølge Høie. - Men slik det er nå, er det tryggest å planlegge ferie i Norge, sier helseministeren.

- Men slik det er nå, er det tryggest å planlegge ferie i Norge, sier helseministeren. LES OGSÅ: Gjør deg klar for fjord, foss og fjell.

RELATERTE BØKER