Kjærlighetens fem språk

Kjærlighetens fem språk - Gary Chapman | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gary Chapman
DIMENSJON
4,43 MB
FILNAVN
Kjærlighetens fem språk.pdf
ISBN
3709737623984

BESKRIVELSE

Forfatteren hevder at det finnes fem grunnleggende kjærlighetsspråk: anerkjennende ord, tid for hverandre, tjenester, gaver og fysisk nærhet. Det er viktig at man snakker samme språk for å kunne uttrykke den kjærligheten man føler.

Noen lærer seg kanskje to morsmål, for eksempel om de har foreldre med forskjellig språk. Jeg har lest en bok av Gary Chapman som heter kjærlighetens fem språk, og ble veldig inspirert! Forfatteren er ekteskapsrådgiver, og boken er for par, men kan også brukes i andre medmennesklige relasjoner. I grove trekk handler den om at alle mennesker har et primærkjærlighetsspråk, en uttrykksfo... Kjærlighetens fem språk.

Det er viktig at man snakker samme språk for å kunne uttrykke den kjærligheten man føler. Kjærlighetens fem språk. May 26, 2013 trine.huseby.

RELATERTE BØKER