Jenta i speilet

Jenta i speilet - Torbjørn Moen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torbjørn Moen
DIMENSJON
12,21 MB
FILNAVN
Jenta i speilet.pdf
ISBN
5934337642606

BESKRIVELSE

Alle tenåringer opplever forandringer i kroppen. Men så voldsomt som det blir for Truls, er det heldigvis ikke i real-life. Han våkner nemlig en dag og har blitt jente! Forvandlingen settes i sammenheng med et eksperiment kvelden før, da han og bestekompisen FX testet et ønskepulver FX hadde bestilt på nettet. Noe må ha gått feil, og Truls får med seg FX på jakten etter de som har levert ønskepulveret, så han kan bli gutt igjen. Men det tar flere dager med mange forviklinger og nye erfaringer for vår unge helt/heltinne, som etter hvert finner ut det også har positive sider å være jente. Men han vil vel bli seg selv igjen?

Watch Queue Queue Jenta i Speilet Alle tenåringer opplever forandringer i kroppen. Men så voldsomt som det blir for Truls, er det heldigvis ikke i real-life.

Hør baksidetekst En morgen våkner Truls, 14 år, opp ... Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu's ... Kjøp Jenta i speilet fra Tanum Alle tenåringer opplever forandringer i kroppen.

RELATERTE BØKER