Innføring i skatterett 2019-2020

Innføring i skatterett 2019-2020 - Lars Fallan, Even Fallan, Thomas Lund | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Fallan, Even Fallan, Thomas Lund
DIMENSJON
4,63 MB
FILNAVN
Innføring i skatterett 2019-2020.pdf
ISBN
6810634126324

BESKRIVELSE

Denne boken er skreddersydd for studenter i økonomisk-administrative fag på høgskolenivå. Bestill vurderingseksemplarer I den 37. utgaven av boka er det gjort vesentlige endringer i innholdet fra tidligere år. Stoffet i næringsbeskatning har blitt utvidet til å kunne dekke rene kurs i temaet. Det er også utvidet innhold om fast eiendom, noe som gjør boka bedre egnet til eiendomsmeglerstudenter. I tillegg har det kommet inn flere eksempler som er knyttet til den moderne økonomien - delingsøkonomi, kryptovaluta osv. Bokens pedagogiske idé videreføres, nemlig at skatt for økonomer mv. bør ha fokus på økonomiske virkninger av skattereglene, stor hyppighet av eksempler for å illustrere dette og forenkle læringsprosessen, samt årlig oppdatering til gjeldende skatteregler og -satser for økt relevans for studenter. Læreverket består også av en studiebok som inneholder løsningsforslag til oppgavene i læreboka.

Den nye utgaven av studieboka vil være oppdatert i henhold.. Læreverket "Innføring i skatterett" (Gyldendal Akademisk) består av to bøker som begge oppdateres og utgis i nye utgaver årlig: Lars Fallan: "Innføring i skatterett" Lars Fallan og Even Fallan: "Innføring i skatterett - studiebok" Innen skatterett skjer det mange endringer hvert år. Kjøp Innføring i skatterett 2019-2020 fra Bokklubber Denne boken er skreddersydd for studenter i økonomisk-administrative fag på høgskolenivå. Bestill vurderingseksemplarer I den 37.

Lars Fallan; Even Fallan; Thomas Lund; David Keeping (Illustratør) Denne boken er skreddersydd for studenter i økonomisk-administrative fag på høgskolenivå. Bestill vurderingseksemplarer ... Kjøp Innføring i skatterett 2018-2019 fra Bokklubber Denne studieboka skal lette innføringen av stoffet i læreboka Innføring i skatterett 2018-2019.

RELATERTE BØKER