Hjertets bakvegg

Hjertets bakvegg - May Sissel Vadla | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
May Sissel Vadla
DIMENSJON
8,88 MB
FILNAVN
Hjertets bakvegg.pdf
ISBN
4843744659829

BESKRIVELSE

Brit er 65 år og har et langt liv bak seg. Det som ligger foran henne er ukjent. Der ute finnes det to unge mennesker som begge kom henne nær. De tror de kjenner henne. Men ingen vet det bare hun vet. Ingen vet og ingen skal vite. «Hjertets bakvegg» er en frittstående oppfølger til «Det som sies høyt». Det er en stillferdig bok om det tunge og smertefulle, men også om det som gjør mørket lysere, om håp og om skjør glede.

Resultatet for begge typene er redusert blodforsyning ... Hjertebank, også kalt palpitasjoner på det medisinske fagspråket, innebærer at man opplever et subjektivt ubehag knyttet til hjertets aktivitet.Dette kan være en følelse av at hjertet slår spesielt kraftig, raskt, langsomt eller uregelmessig.. Opplevelse av hjertebank er en vanlig grunn til å søke lege, men trolig vil under halvparten av disse være betinget i kardiale årsaker. Hjertets hulrom vil da etter hvert bli større fordi hjertet prøver å kompensere for den reduserte pumpeevnen.

Etter ekstraslaget er det en liten pause, hvor hjertet fylles med ekstra mye blod. Når det neste hjerteslaget kommer, oppleves det derfor som ekstra kraftig Du holder hjertets pumpekraft ved like ved å bruke hjertet.

RELATERTE BØKER