Hjernetrening

Hjernetrening - Kaja Nordengen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kaja Nordengen
DIMENSJON
10,81 MB
FILNAVN
Hjernetrening.pdf
ISBN
7096544054521

BESKRIVELSE

Tren hjernen med «Hjernen er stjernen»-forfatter Kaja Nordengen! Kaja Nordengen gir deg inspirasjon til å trene hjernen: Gå av bussen ett stopp før du pleier, puss tennene med «den andre» hånden en dag, lær deg fem ord på et språk du ikke kan, løs morsomme talloppgaver, prøv deg på en intelligenstest laget av Mensas oppgaveutvikler eller bryn deg på en bokstavutfordring. I tillegg får du sjakktriks, sjakkutfordringer og nye åpninger du ikke visste at fantes fra sjakkguru Hans Olav Lahlum. Når vi lærer oss nye ting og utfordrer hjernen var litt, dannes det nye kontakter mellom nervecellene. Du husker bedre, sover bedre og ruster deg mot demens.

Det er lurt å lære seg noe nytt. Å holde hjernen aktiv gjør at du husker bedre, sover bedre og ruster deg mot demens. Funksjonell hjernetrening & akselerert læring.

Men at du kan trene hjernen din smartere er jo en sannhet med modifikasjoner. - Det er bra å holde hjernen sin i gang. Hjernetrening behøver ikke være dyrt eller kreve mye ekstra tid, det er noe vi alle kan implementere i en travel hverdag ved å være bevisst på hvordan hvordan vi utfører alle de oppgavene vi uansett ville gjort.

RELATERTE BØKER