Hest og rytter

Hest og rytter - Debby Sly | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Debby Sly
DIMENSJON
12,31 MB
FILNAVN
Hest og rytter.pdf
ISBN
9052360492764

BESKRIVELSE

Boken er et utmerket hjelpemiddel for å skaffe seg bedre forståelse for alle sider av håndtering av hest og ridning, fra det mest grunnleggende, som å forberede hest og rytter til en ridetur, til mer kompliserte ferdigheter som kreves i konkurranser. "Hest & Rytter" er todelt. Del en - Å lære å ri - begynner med det første møtet med hesten og hvordan du saler opp for første gang, og slutter med en kompetent rytter som behersker dressur og sprang. Del to - En verden av hester - presenterer et flertall av alle de aktivitetene du kan bruke hesten i, med dine nyervervede kunnskaper. Boken er omfattende og presenterer hesteforståelsens kunst på en vakker måte. Den vil hjelpe både en fersk rytter og den viderekomne til å få enda større utbytte av de spesielle båndene som knytter seg mellom hest og menneske.

Enten du kommer fra Drammen eller Oslo kjører du til Sandvika og tar av mot Hønefoss på E16. Følg E16 i 4-5 minutter ca.

anonym trafikmåling. Få med deg nyheter og konkurranser Følg oss på facebook. Besøk oss på facebook.

RELATERTE BØKER