Hest og rytter

Hest og rytter - Debby Sly | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Debby Sly
DIMENSJON
6,75 MB
FILNAVN
Hest og rytter.pdf
ISBN
2640907532509

BESKRIVELSE

Boken er et utmerket hjelpemiddel for å skaffe seg bedre forståelse for alle sider av håndtering av hest og ridning, fra det mest grunnleggende, som å forberede hest og rytter til en ridetur, til mer kompliserte ferdigheter som kreves i konkurranser. "Hest & Rytter" er todelt. Del en - Å lære å ri - begynner med det første møtet med hesten og hvordan du saler opp for første gang, og slutter med en kompetent rytter som behersker dressur og sprang. Del to - En verden av hester - presenterer et flertall av alle de aktivitetene du kan bruke hesten i, med dine nyervervede kunnskaper. Boken er omfattende og presenterer hesteforståelsens kunst på en vakker måte. Den vil hjelpe både en fersk rytter og den viderekomne til å få enda større utbytte av de spesielle båndene som knytter seg mellom hest og menneske.

Det vi ikke har på lager, bestiller vi for deg uten ekstra kostnad. Bestill i nettbutikken vår eller besøk butikken vår i Halden. Bygg og anlegg.

Veterinær Lars O Moen om bakkneproblemer: - De fleste hestene vi går inn i bakknærne på er ridehester, spesielt spranghester. Sverige: Fire hester er funnet i paddock med alvorlige kuttskader.

RELATERTE BØKER