Heilt spesiell og jubel; sy glade klær til glade barn

Heilt spesiell og jubel; sy glade klær til glade barn - Kristin Thorsnes, Ane Sund | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristin Thorsnes, Ane Sund
DIMENSJON
6,96 MB
FILNAVN
Heilt spesiell og jubel; sy glade klær til glade barn.pdf
ISBN
9129407291707

BESKRIVELSE

De to populære bloggene Heilt spesiell og Jubel foreligger endelig i bokform.Damene bak bloggene, Kristin Thorsnes og Ane Sund, startet sykarrierene sine med å designe klær til egne barn - og i Sy glade klær til glade barn deler de sine beste oppskrifter. Forfatterne formidler syglede og kreativitet med stor entusiasme i denne fargesprakende boken. De presenterer 66 oppskrifter med ulik vanskelighetsgrad på bl.a. bukser, kjoler, skjørt, jakker, luer, bodyer og gensere. Alle plaggene er sydd i myke stoffer som passer perfekt til små barn. Mønstrene kommer i størrelsene 56 til 128 cl. Med på kjøpet får du mønsterark i full størrelse og en instruktiv syskole.Kristin Thorsnes og Ane Sund blogger: www.heiltspesiell.blogspot.no og www.jubelbarn.blogspot.no.Bla i boka

Heilt Spesiell og Jubel - Sy glade klær til glade barn er et must-have i din bogsamling. Damerne bag bogen er Kristin Thorsnes og Ane Sund.

Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Pris: 350 kr.

RELATERTE BØKER