Gullkalven

Gullkalven - Ingeborg Kringeland Hald | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingeborg Kringeland Hald
DIMENSJON
3,47 MB
FILNAVN
Gullkalven.pdf
ISBN
1489922480379

BESKRIVELSE

Søskenbarna Magnus og Loke tåler ikke trynet på hverandre. Magnus er rikingen fra beste vestkant, med basseng i hagen og draget på jentene. Loke har vikingfrelste foreldre som vil leve på vikingvis, og han savner alt fra mobiltelefon til converse. Hva skjer når rikingen og vikingen må bo i samme telt? Vil de hjelpe hverandre når sverdleken blir til blodig alvor? Ingeborg Kringleland Hald har interessert seg for vikingehistorien på Karmøy i flere år og varsler flere bøker.

Folket blir etter hvert utålmodige og får hans bror Aron til å organisere støpingen av en gullkalv som de kan tilbe, istedenfor å vente på Moses. Det blir samlet inn smykker fra hele folket til dette ... Gullkalven 29-5-2020.

Det er sånt Unni Lindell drømmer om når huset er et kaos, og hun bare skriver, skriver, skriver. Ofrer gullkalven for de neste 150 årene Når Olav Line og Mustad Eiendom skal utvikle Lilleakerbyen for de fremtiden, må gullkalven CC Vest vike til fordel for handel i gate- og kvartalsstruktur. Når bransjen er ferdig med å danse rundt gullkalven i Frankfurt, vender dei tilbake til ein røynd der det framleis er viktigare at forlaga jobbar tett med forfattarane, at bibliotekarane kvar dag står og formidlar litteratur, og at forfattaren har økonomi til å skrive bøkene vi skal lese, skriv bokansvarleg Lars Petter Sveen i Vårt Land. Dansen rundt gullkalven er over. Men husk, et smil i forbifarten er ikke smittefarlig.

RELATERTE BØKER