Guds barn

Guds barn - Lars Petter Sveen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Petter Sveen
DIMENSJON
3,42 MB
FILNAVN
Guds barn.pdf
ISBN
8926460081634

BESKRIVELSE

Tildelt Nynorsk litteraturpris 2014. Nominert til Kritikerprisen for beste voksenbok, til P2-lytternes romanpris, til Ungdommens kritikerpris og til Natt og Dags Osloprisen."Guds barn" begynner i Betlehem da Jesus ble født og følgjer tida fram til etter hans død. Romanen fortel om kjærleik og vennskap, om tru og håp. Vi møter soldatar og røvarbandar, profetar og disiplar, små barn og spedalske, som alle blir dratt mellom gode og vonde krefter. Dei mange historiene blir til ein vev, der det fantastiske og skremmande, det vesle og det store, går hand i hand. Offiseren Cato tviler på om han gjer rett når han følgjer kong Herodes' ordre. Far til Jakob fryktar at sonen er merkt av det vonde fordi han stammar. Anna leitar etter Andreas, men finn Jesu følgje.Røvaren Nadab prøver å verne om det vesle lyset han ber på. Og Peter får ikkje sove i frykt for kva som ventar dei alle. Mektige krefter kjempar om makta i "Guds barn". Lars Petter Sveen har skrive ein roman utanom det vanlege. Dette er historier ingen har lese før, frå ei verd alle kjenner til.

Hvordan viser 1. Johannes 2:20, 27 at salvede kristne ikke trenger en bekreftelse fra andre på at de er salvet? Guds barn - Er alle spedbarn Guds barn, Wagle? - Både og.

Men alle fødes til et liv som fører med seg synd og død, i dåpen skjer det en avgjørende forandring. Guds Menighet har sine egne private skoler begge disse stedene. Tilsammen er det 460 medlemmer i Guds Menighet, og selv mener de at de er Guds utvalgte folk på jorda. Sara står for oss som det personifiserte bildet på Guds nåde og den nye pakt med Gud.

RELATERTE BØKER