Greven av Monte Cristo

Greven av Monte Cristo - Alexandre Dumas | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alexandre Dumas
DIMENSJON
3,9 MB
FILNAVN
Greven av Monte Cristo.pdf
ISBN
3845065554526

BESKRIVELSE

Dette er Alexandre Dumas' klassiske historie om en uskyldig mann som urettmessig kastes i fengsel - og hans briljante hevn over dem som svek ham.Den unge styrmannen Edmond Dantès skal til å begynne et lykkelig liv med sin vakre trolovede Mercedes. Men det rekker han aldri, fordi hans beste venn Fernand fører ham bak lyset og får ham fengslet. Fernand er nemlig selv forelsket i Mercedes.Med hjelp fra en annen fange rømmer Dantès etter fjorten år fra fengselsøya,og blir den gåtefulle og beregnende Greven av Monte Cristo. Han er utstyrt med rikdom - og hevnlyst.

Da han etter mange år klarer å rømme, skifter han identitet til Greven av Monte Cristo. Og han har ikke tenkt å la sine gamle fiender få gå ustraffet.

När han till slut lyckas fly utger han sig för att vara greven av Monte Cristo. I «Greven av Monte Cristo» forteller den verdensberømte forfatteren Alexandre Dumas en historie som er prikk lik farens. Men det var ikke før en safe med bortgjemte dokumenter ble åpnet, ... Kjøp Greven av Monte Cristo fra Cappelendamm Sjømannen Edmond Dantès blir satt i fengsel på grunn av falske anklager om forræderi.

RELATERTE BØKER