Børre

Børre - Jan Sabro | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Sabro
DIMENSJON
7,28 MB
FILNAVN
Børre.pdf
ISBN
2683251780589

BESKRIVELSE

Dette er en varm og trivelig bok fra en bondegård i Bærum på midten av 60-tallet. Vi får høre kaninen Børre berette om sitt liv sammen med Honda-mekanikeren Vidar, hvor han til dels jobber som håndlanger på verkstedet. Han er den eneste kaninen som ikke lever i bur, så automatisk har han skapt en ny dyrerase som etter hvert offentlig får navnet "katiner", i og med at de er en krysning med katter. Børre trener opp de 60 katinene sine som deltar i å oppklare forskjellige mysterier i omegnen. Han blir betraktet som en habil detektiv, og er uunnværlig for politiet ved flere anledninger. Boka er delt inn i mange små historier, og er skrevet med masser av humor.

I dag holder et kunstnerfellesskap til på Tyrigrava, som frem til 2017 var eid av Oppegård kommune. Børre Knudsen ble kjent som en av "antiabort-prestene" etter at han 1979-83 satte sitt sogneprestembete i Balsfjord inn på å få abortloven av 1978 dømt grunnlovstridig. Sammen med Ludvig Nessa og Per Kørner gjennomførte han antiabort-demonstrasjoner og opprettet det uformelle fellesskapet av prester i "Strandebarm prosti". SVEIS-STÅL-MONTASJE Børre Larsen Vi er et firma fra Horten som forhandler og monterer vinduer, dører og garasjeporter fra Harmonie.

Se hans roller (3) og relasjoner (5) i næringslivet - og hvilke bransjer Børre Opsahl er aktiv i. Tømrer Tom Børre Simonsen AS har mer enn 25 års erfaring innen faget, og har drevet som eget firma siden 1995. Først som enkeltmannsforetak, og siden sommeren 2010 som AS.

RELATERTE BØKER