Alt er helt topp (nesten)

Alt er helt topp (nesten) - Liz Pichon | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Liz Pichon
DIMENSJON
6,67 MB
FILNAVN
Alt er helt topp (nesten).pdf
ISBN
5419365262614

BESKRIVELSE

Her er den tredje boken i serien om lurifaksen Tom Gates. Hilsen fra Tom: Jeg er tilbake på skolen, men det er ikke så ille. Vi skal ta med Hauk på hundeutstilling, det skal være disco, og snart har jeg bursdag! Dette kommer til å bli HELT TOPP! Særlig fordi søsteren min Delia ikke skal være med på noe av det. Det er bare ett lite problem angående bursdagen min. Bestemor har sagt hun skal bake ... hjelpes! ...

Vi skal ta med Hauk på hundeutstilling, det skal være disco på skolen og snart har jeg bursdag! Dette kommer til å bli HELT TOPP! Alt er helt topp (nesten) . 3.

Fri frakt fra {0} kr. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Alt er helt topp (nesten) Liz Pichon; Christoffer Staib (Oppleser) ; Kirsti Vogt (Oversetter) Serie: Tom Gates 3.

RELATERTE BØKER