Alt er bra

Alt er bra - Louise L. Hay, Mona Lisa Schulz | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Louise L. Hay, Mona Lisa Schulz
DIMENSJON
11,30 MB
FILNAVN
Alt er bra.pdf
ISBN
8375175995814

BESKRIVELSE

Louise L. Hay, velkjent forfatter av en lang rekke bestselgende bøker, ikke minst «pensumboken» innenfor selvhjelpslitteraturen, Du kan helbrede ditt liv, fra 1990-tallet, har hjulpet millioner til å utvikle sine egne healingmetoder basert på positiv tenkning. Først nå er vi imidlertid i stand til å forstå vitenskapen bak positive tanker og utsagn: Lege og medisinsk intuitiv Mona Lisa Schulz løfter ved hjelp av vitenskapelige metoder og affirmasjoner, healing til et nytt nivå.Sammen har de skrevet intet mindre enn en selvhjelpsbibel!«Husk at kroppen din er en intuitiv maskin, og at den vil varsle deg om problemer i den emosjonelle helsetilstanden din ved å rope ut fysisk.» Louise L. Hay

- Ja. Me har hatt motvind i to dagar, så me har… Slapp av i ditt naturlige velvære.

(Som du tror vibrerer du. Som du… Hegnar: - Det kommer ikke en Jesus, om en uke, og sier at alt er bra igjen Oslo Børs falt over fire prosent fredag og Trygve Hegnar pekte blant annet på at oljeprisen gikk stikk motsatt vei av det mange trodde torsdag, etter at Russland ikke ville være med på å kutte produksjonen. Kjøp Alt er bra fra Cappelendamm Louise L.

RELATERTE BØKER