Alt er bra

Alt er bra - Louise L. Hay, Mona Lisa Schulz | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Louise L. Hay, Mona Lisa Schulz
DIMENSJON
5,79 MB
FILNAVN
Alt er bra.pdf
ISBN
7190286679816

BESKRIVELSE

Louise L. Hay, velkjent forfatter av en lang rekke bestselgende bøker, ikke minst «pensumboken» innenfor selvhjelpslitteraturen, Du kan helbrede ditt liv, fra 1990-tallet, har hjulpet millioner til å utvikle sine egne healingmetoder basert på positiv tenkning. Først nå er vi imidlertid i stand til å forstå vitenskapen bak positive tanker og utsagn: Lege og medisinsk intuitiv Mona Lisa Schulz løfter ved hjelp av vitenskapelige metoder og affirmasjoner, healing til et nytt nivå.Sammen har de skrevet intet mindre enn en selvhjelpsbibel!«Husk at kroppen din er en intuitiv maskin, og at den vil varsle deg om problemer i den emosjonelle helsetilstanden din ved å rope ut fysisk.» Louise L. Hay

Les hva 343 andre mener om Vardia Forsikring og del dine egne erfaringer med forsikringsselskapet på Bytt.no. Alle i NTB er veldig lei seg for at dette skjedde, sier Mads Yngve Storvik. Han er NTBs sjefredaktør og administrerende direktør.

Før tenkte denne mammaen: «så flott». alt er bra helbred deg selv med medisiner, affirmasjoner og din egen intuisjon. oversatt av kari kahrs.

RELATERTE BØKER