Vennskap

Vennskap - Bjørg Thorhallsdottir | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørg Thorhallsdottir
DIMENSJON
10,44 MB
FILNAVN
Vennskap.pdf
ISBN
5418226994808

BESKRIVELSE

Vennskap er en liten, vakkert illustrert bok om å glede seg over sine venner - og ikke minst ta vare på dem. En opplagt gave til bestevenninnen. Bjørg Thorhallsdottir er en av våre fremste bildekunstnere, og her setter hun ord til sine egne bilder.

Å ha empati med noen innebærer å kunne bruke egne erfaringer (intellektuelt forstå) og andres uttrykk for følelser (emosjonelt oppleve) til å oppfatte hvordan en annen har det, men på den andres premisser slik at man ikke tolker den andres følelsesliv som om det var ens eget. Vennskap er viktig, men ofte også komplisert. Her finner du artikler for deg som har venner og for deg som synes det er vanskelig å finne nye venner. Ekte vennskap måles ikke i gaver eller hvor mange venner man har.

Så jeg vil takke for ditt vennskap, og si hvor mye du betyr for ... [POPULÆRT NÅ] Dette bør du spise hvis du vil gå ned i vekt raskt Et ekte vennskap er karakterisert som et forhold mellom to personer og er basert på beundring, respekt og støtte.Ekte vennskap er vanligvis mellom to nære venner som deler sine ups og nedturer. Dette bærer på i dager, måneder og år. I vennskap som i kjærlighet er man ofte lykkeligere gjennom de ting man er uvitende om, enn gjennom dem man vet.

RELATERTE BØKER