Utredning og diagnostisering

Utredning og diagnostisering Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
11,88 MB
FILNAVN
Utredning og diagnostisering.pdf
ISBN
5186759136256

BESKRIVELSE

Boken gir en god oversikt over utredning og diagnostisering som er aktuell ved utviklingshemning. Forfatterne gir en detaljert gjennomgang av symptombildet og diagnostiske kriterier ved psykoser, angst, stemningslidelser, spiseforstyrrelser, personlighetsforstyrrelser, tvangslidelse, delir, demens og ADHD. Videre får vi refleksjoner, betraktninger, klienteksempler og konkrete fremgangsmåter for å samle inn og vurdere relevant informasjon.

I vår kliniske praksis har vi valgt å bruke følgende betegnelser som vi mener er forklarende slik at de er forstårlige for folk flest: Kjøp 'Utredning og diagnostisering, utviklingshemning, psykiske lidelser og atferdsvansker' av Jarle Eknes fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788215013015 3.

Ved mistanke om ADHD/hyperkinetisk forstyrrelse må fastlegen gjøre en grundig utredning og vurdere om det er behov for å henvise pasienten videre til spesialisthelsetjenesten. ANBEFALING Utredning inneholder både kartlegging og diagnostisering.

RELATERTE BØKER