Utredning og diagnostisering

Utredning og diagnostisering Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,78 MB
FILNAVN
Utredning og diagnostisering.pdf
ISBN
2585338972850

BESKRIVELSE

Boken gir en god oversikt over utredning og diagnostisering som er aktuell ved utviklingshemning. Forfatterne gir en detaljert gjennomgang av symptombildet og diagnostiske kriterier ved psykoser, angst, stemningslidelser, spiseforstyrrelser, personlighetsforstyrrelser, tvangslidelse, delir, demens og ADHD. Videre får vi refleksjoner, betraktninger, klienteksempler og konkrete fremgangsmåter for å samle inn og vurdere relevant informasjon.

I tillegg er det viktig å sjekke ut om det er forhold rundt personen som kan skape dårlig livskvalitet og grobunn for nedstemthet og depressive symptomer: Selvstendighet, Utredning og diagnostisering Visste du at Asperger syndrom er oppkalt etter den østeriske barnelegen og pedagogen Hans Asperger (1906-1980)? I 1944 ga han ut en vitenskapelig artikkel hvor han beskrev fire gutter […] Vi får daglig henvendelser om både ADHD og ADD, det er derfor underlig at Helsedirektoratet i siste nasjonale veileder om utredning og behandling ikke nevner ADD i det hele tatt. I vår kliniske praksis har vi valgt å bruke følgende betegnelser som vi mener er forklarende slik at de er forstårlige for folk flest: Kjøp 'Utredning og diagnostisering, utviklingshemning, psykiske lidelser og atferdsvansker' av Jarle Eknes fra Norges raskeste nettbokhandel.

Alle artikler i NEL og på NHI.no er skrevet uavhengig av eksterne kommersielle interesser. NHI.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

RELATERTE BØKER