Størst av alt er 5080 Nyhetskanalen

Størst av alt er 5080 Nyhetskanalen - Sturle Vik Pedersen, Markus Gaupås Johansen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sturle Vik Pedersen, Markus Gaupås Johansen
DIMENSJON
10,53 MB
FILNAVN
Størst av alt er 5080 Nyhetskanalen.pdf
ISBN
5116853635114

BESKRIVELSE

Sakene i denne boken er saker som har forandret Norge. Ikke nødvendigvis til det bedre, men til det ugjenkjennelige. Ledere har måttet gå etter avsløringer, kommunikasjonsrådgivere har jobbet overtid og redaktører har måttet beklage. For alle som leser, er det tydelig at Johansen og Pedersen i 5080 drives av et brennende ønske om å vinne priser. I bunnen ligger et sterkt behov for å bli elsket, og for å bli invitert på reunion med klassen. Journalistikken er overnaturlig god, men Johansen og Pedersen viser i denne boken at det bare befinner seg to mennesker bak de stilige dressene. Dette er en viktig bok som gir håp for alle som er en del av et samfunn. For størst av alt er 5080 Nyhetskanalen. «- Før vi begynner, vil Forordets forfatter bare ile til og si at han er så utrolig fornøyd med at noe så bra som 5080, som han har vært fan av i mange år, er blitt så godt likt av så mange. Ikke bare er det vel fortjent; Markus og Sturle har den deiligste kombinasjon av talent, smarthet og arbeidsdisiplin som Forordforfatteren vet om. Men det er også en fjær i hatten for det norske folks vurderingsevne. God fornøyelse!» - Harald Eia

Vi skulle egentlig legge ut alt mulig, ... Årets viktigste bok! (OBS! Ingen ulvemotstandere ble krenket under produksjonen av denne boken) 5080 Nyhetskanalen LIVE shared a post. Jump to.

Forfatterne av «Størst av alt er 5080 Nyhetskanalen» intervjuer forfatterne av «Størst av alt er 5080 Nyhetskanalen». Boken er i butikkene fra 4.

RELATERTE BØKER